Stelios Papakosmas picture

Παπακοσμάς Στυλιανός_

Full-stack Προγραμματιστής

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
+30 69 555 26 018
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
papakosmasstelios@gmail.com
Περιοχή:
Αττική, Ελλάδα

Γειά_

Είμαι ένας full-stack developer με ειδίκευση στην δημιουργία ειδικών εφαρμογών στο διαδίκτυο. Έχω την γνώση να δημιουργήσω ενημερωτικές ιστοσελίδες, μπλογκς, ηλεκτρονικά καταστήματα και ότι άλλο μου ζητηθεί έχοντας γνώμονα να ζωντανέψω το όραμα του κάθε πελάτη.

Έχοντας ολοκληρώσει σπουδές στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΠΑΔΑ(5-ετής με ενσωματωμένο μεταπτυχιακό) και του περίφημου μαθήματος CS50 Web programming with python and JavaScript του Harvard, διαθέτω ισχυρά θεμέλια στην επιστήμη των υπολογιστών και παραμένω ενήμερος με τις τελευταίες τάσεις του κλάδου.

Το πάθος μου για την δημιουργία ιστοσελίδων με ωθεί να παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες μου. Προσεγγίζω κάθε έργο ξεχωριστά, συνεργαζόμενος με τον εκάστοτε πελάτη για να καταλάβω τις ανάγκες του και τους στόχους του.

DOWNLOAD CV

Υπηρεσιες_

Custom Web Apps icon

Εφαρμογές Ειδικής Κατασκευής

Ειδικά φτιαγμένες εφαρμογές, που δίνουν ζωή στην φαντασία του κάθε πελάτη, με κατανοητές διεπαφές και λειτουργίες.

E-commerce icon

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Βοήθησε την επιχείρηση σου να μεγαλώσει δημιουργώντας ενα ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάντε την παρουσία σας αισθητή από τους ανταγωνιστές σας και επεκτείνετε την επωνυμία σας στον παγκόσμιο ιστό.

SEO Campaigns icon

Καμπάνιες SEO

Μέσω διάφορων ενεργειών όπως ο έλεγχος υγείας, σύνταξη καλού περιεχομένου, εύρεσης λέξεων-κλειδιών και πολλά άλλα η κατάταξη σου στην Google θα βελτιωθεί, και μια καλή θέση στα επιθυμητά ερωτήματα είναι δικιά σου.

Google Chrome Lighthouse Report icon icon

Διαφημίσεις Google & Instagram

Αυξήστε την προβολή σας στο διαδίκτυο προσελκύωντας νέους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ιστότοπο σας με τις διαφημίσεις της Google και του Instagram. Με την χρήση του αλγορίθμου τους η επιτυχία είναι εγγυημένη καθώς τα προιόντα σας θα προταθούν σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους προιόντα.

Internationalization icon

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Γιατί να μπείτε στον κόπο να ασχοληθείτε με κάτι που δεν είναι η ειδικότητα σας; Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποδεδειγμένες μεθόδους που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να διαπρέψει.

Innovative Designs icon

Καινοτόμα Σχέδια

Υπερσύγχρονα σχέδια, τα οποία είναι φτιαγμένα στα μέτρα του κάθε πελάτη αναλόγως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Βιογραφικο_

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2017 - 2022

Τμήμα μηχανικών και υπολογιστών(ενσωματομένο μεταπτυχιακό)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

2021 - 2022

CS50’s Διαδικτυακός Προγραμματισμός με Python και JavaScript

SCRIMBA

2024

Μάθε Typescript

IBM

2024

Ανάπτυξη εφαρμογών back-end με Node.js και Express

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

2022 - ΤΩΡΑ

Δημιουργία ιστοσελιδών (front-end, back-end)
Υπηρεσίες Google my business
SEO Υπηρεσίες
Google Analytics και Insights
Διαφημίσεις Google και Instagram

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

2022 - 2023

Μηχανικός λογισμικού-Προγραμματιστής (ΚΕΠΥΕΣ)

ACTIVE4LIFE

2022 - ΤΩΡΑ

Δάσκαλος ρομποτικής για παιδιά 4 εώς 12 χρονών χρησιμοποιώντας τα εκπαιδευτικά κουτιά της Lego (Spike και Prime) και το Nezha Inventor's kit V2.

WINGS ICT SOLUTIONS

2022 - ΤΩΡΑ

Back-End Developer

Δεξιότητες_

FRONTEND

HTML

100%

CSS

95%

JAVASCRIPT

95%

BOOTSTRAP

95%

REACT.JS

85%

BACKEND

DJANGO

95%

PYTHON

95%

SQL

100%

NODE.JS

95%

EXPRESS.JS

95%

FASTAPI

95%

Εργασία_

ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ RENT A BIKE LOGOTHETIS image

ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ RENT A BIKE LOGOTHETIS

Πρόκειται για έναν εύκολο στην κατανόηση, αποκριτικό και δυναμικό ιστότοπο που διαθέτει ένα διασκεδαστικό front-end και ένα απλό back-end με ενσωμάτωση βάσης δεδομένων. Είναι βελτιστοποιημένη αναφορικά το SEO προκειμένου να είναι ορατή με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και να φέρνει επισκεψιμότητα( από τον Απρίλιο του 2023 έως τον Ιούνιο του 2023 έχει 6.650 προβολές και μέση αφοσίωση χρηστών στο 1 λεπτό σύμφωνα με τη Google). Επίσης, έχει ενσωματωθεί μια πολυγλωσσική επιλογή, επειδή ο Logothetis Rent a Bike θέλει οι ξένοι πελάτες του να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχει.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ:

 • HTML5
 • CSS3
 • JAVASCRIPT
 • ALPINE.JS
 • DJANGO
 • PYTHON
 • BOOTSTRAP5
www.rentabikelogothetis.gr
ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΡΤΦΟΛΙΟ image

ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΡΤΦΟΛΙΟ

Αυτή είναι η προσωπική μου διαδικτυακή ιστοσελίδα, φτιαγμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες της Django, Python, CSS3 HTML και JavaScript. Η διάταξή της είναι φτιαγμένη με τρόπο που να μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε συσκευή και η λειτουργία εναλλαγής χρωμάτων την κάνει διασκεδαστική για τους χρήστες. Πρόκειται για έναν πολυγλωσσικό ιστότοπο με ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά. Παρουσιάζω τα προηγούμενα έργα μου καθώς και τα νέα που είναι προς πώληση. Έχω ενσωματώσει ένα ιστολόγιο (Blog) προκειμένου να προσελκύσω επισκεψιμότητα στον ιστότοπο και να ενημερώσω τους χρήστες για τις διαδικτυακές εφαρμογές γενικότερα. Όλα τα δεδομένα μου είναι αποθηκευμένα σε μια βάση δεδομένων και η διαχείρισή τους γίνεται από μια διεπαφή διαχείρησης.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ:

 • HTML5
 • CSS3
 • JAVASCRIPT
 • DJANGO
 • PYTHON
 • SWIPER.JS
www.steliospapakosmas.gr
ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ MOTO VASILIS image

ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ MOTO VASILIS

Πρόκειται για μια δισέλιδη, απλή, αποκριτική ιστοσελίδα ενημερωτικού περιεχομένου με επιλογή αλλαγής γλώσσας για τον Moto Vasilis. Η διαδικτυακή εφαρμογή χωρίζεται σε δύο σελίδες. Η πρώτη είναι η κύρια σελίδα όπου παρουσιάζονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχει ο Moto Vasilis και η δεύτερη είναι η σελίδα που αναφέρει τις μπαταρίες που παρέχει το κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης ήθελε να προσελκύσει επισκεψιμότητα ειδικά για μπαταρίες σκαφών αναψυχής και γι' αυτό έφτιαξα ξεχωριστή σελίδα μπαταριών και την έκανα SEO friendly για αναζητήσεις μπαταριών γύρω από το Αγκίστρι και τον Αργοσαρωνικό στο Google.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ:

 • HTML5
 • CSS3
 • JAVASCRIPT
 • DJANGO
 • PYTHON
 • SCROLLREVEAL.JS
www.motovasilis.gr
ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΖΟΥΛΕΡ image

ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΖΟΥΛΕΡ

Βασισμένο στο ειδικής κατασκευής πρότυπο(template) μου Medico, αυτή η δισέλιδη ιστοσελίδα διαθέτει ένα κύριο τμήμα με κουμπιά κλήσης προς δράση και υπογραμμισμένο πρόγραμμα λειτουργίας, ένα σχετικά με εμάς τμήμα το οποίο διαθέτει μια τριπλέτα φωτογραφιών μαζί με κείμενο, ένα τμήμα υπηρεσιών το οποίο διαθέτει εικονίδια που βοηθάν τους χρήστες να καταλάβουν καλύτερα το κείμενο καθώς και ένα τμήμα με συχνές ερωτήσεις. Επίσης διαθέτει μια σελίδα επικοινωνίας, η οποία εμπεριέχει μια φόρμα επικοινωνίας η οποία στέλνει τα στοιχεία που παρέχει ο χρήστης στην κάτοχο μέσω μειλ καθώς και ένα χάρτη για να βοηθήσουμε τους χρήστες να βρουν την διεύθυνση εύκολα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ:

 • HTML5
 • CSS3
 • JAVASCRIPT
 • DJANGO
 • PYTHON
www.cozouler.gr

Αγόρασε Τώρα_

STELIOS & CO - ΜΟΝΤΕΡΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ image

STELIOS & CO - ΜΟΝΤΕΡΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Δεν θα συμφωνούσατε οτι μια αποτελεσματική αντιπροσώπευση είναι το κελιδί για να κάνεις την σωστή πρώτη εντύπωση. Παρουσιάστε με όμορφο τρόπο τα ακίνητα που θέλετε να πουλήσετε με αυτή την ιστοσελίδα ειδικής κατασκευής και μεγάλωστε την φήμη σας.


Απο:

1800€

GERICHT - ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΚΛΕΠΤΙΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ image

GERICHT - ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΚΛΕΠΤΙΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

Πρόκειται για μια πανέμορφη ιστοσελίδα που αναφέρεται σε ένα εκλεπτυσμένο εστιατόριο. Αυτή η μονοσέλιδη ιστοσελίδα είναι σε θέση να παρέχει όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί ένας πελάτης προκειμένου να αποφασίσει ότι αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να περάσει ένα όμορφο βράδυ με ιδιαίτερη παρέα.


Απο:

1500€

MEDICO - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ image

MEDICO - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Βελτιώστε την ηλεκτρονική παρουσία του ιατρείου σας και προσελκύστε περισσότερους ασθενείς με το προσεκτικά σχεδιασμένο πρότυπο ιατρικής ιστοσελίδας για γιατρούς. Σχεδιασμένο από έμπειρους προγραμματιστές ιστοσελίδων, αυτό το πρότυπο προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης σε όλες τις συσκευές, εξασφαλίζοντας έναν ευέλικτο και οπτικά ελκυστικό σχεδιασμό που αιχμαλωτίζει το κοινό σας.


Απο:

1000€

Κωνσταντίνος Λογοθέτης

Πρότζεκτ: Επαγγελματική ιστοσελίδα Logothetis rent a bike

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και το φοβερό αποτέλεσμα στον Στέλιο, κατάφερε να φτιάξει την ιστοσελίδα όπως την είχα φανταστεί και ακόμα καλύτερα. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά για να καταλάβετε οτι πρόκειτε για μια πανέμορφη και εύχρηστη σελίδα. Αυτό που ζήταγα, γιατί πλέον μια ιστοσελίδα είναι η εικόνα της επιχείρησης.

Τελευταίες Αναρτήσεις_

10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ image

10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ

Επιτέλους, έχεις τακτοποιήσει όλες σου τις υποχρεώσεις και είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα και δημιουργήσεις μια διαδικτυακή παρουσία. Αλλά τι χρειάζεται πραγματικά η επιχείρηση σου; Μπορείς να δημιουργήσεις απαιτήσεις οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στους χρήστες ή ...

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ image

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ

Οι τιμές των ιστοσελίδων ποικίλλουν σήμερα από μερικές εκατοντάδες έως χιλιάδες ευρώ. Ανάλογα με την εμπειρία, τον δεδομένο χρόνο, την πολυπλοκότητα και την ποιότητα του έργου, οι εταιρείες και οι αυτοαπασχολούμενοι προγραμματιστές ιστοσελίδων τιμολογούν το προιόν τους. Όλα αυτά τα τμήματα είναι αλληλοεξαρτώμενα και μια μικρή αλλαγή ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIGHTHOUSE REPORT ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ; image

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIGHTHOUSE REPORT ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

Το Lighthouse είναι ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο ανοικτού κώδικα για τη βελτίωση της ποιότητας των ιστοσελίδων. Μπορείτε να το εκτελέσετε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, δημόσια ή που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας. Διαθέτει ελέγχους για την απόδοση, την προσβασιμότητα, τις προοδευτικές εφαρμογές ιστού, το SEO και πολλά άλλα.

Επικοινωνήστε μαζί μου_

Τηλεφωνο:

+30 69 555 26 018
Ηλ. διευθυνση:

papakosmasstelios@gmail.com

Ή απλά επικοινωνήστε μαζί μου μέσω αυτής της φόρμας